Vánoce se blíží, obdarujte své blízké dárkovými poukazy.

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 9-16hod
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.06.2020
Soutěž!
Na našem Instagramu byla právě spuštěna soutěž. ;-) Potrvá do 30.6.2020, tak mrkněte. Krásný den.  číst celé
18.05.2020
Naskladněno!
Právě jsme naskladnili více druhů mouky ze Mlýna Střížov. :-)   https://www.farmarskebedynkyjihlava.cz/Mouka-ze-Mlyna-Strizov-c9_0_1.htm     číst celé
12.05.2020
Mouky ze mlýna již v prodeji.
Rádi pečete? Sladké buchty, koláče a nebo raději křupavé rohlíky či kvasový chléb? Potom neváhejte vyzkoušet mouky ze Mlýna Střížov. Ten se nachází ne... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
14.07.2020 Pečení
Místo chlebů disk alias čas na omlazení kvásku
Pečete chléb, ale najednou už není tak krásný, střída je hutná a nebo má velká nepravidelná oka? Potom je správný čas omladit kvásek, protože už nepra... číst celé
17.05.2020 Pečení
Založení kvásku na domácí pečení
Jak zužitkovat plně střížovskou mouku? :-) číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit, ale věříme, že vás nebudeme obtěžovat. ;-)

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Simona Zemanová, se sídlem Rohozná 21, 58844 Rohozná, IČ 02970538, zapsaná v živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Místo chlebů disk alias čas na omlazení kvásku
14.07.2020 Pečení
Místo chlebů disk alias čas na omlazení kvásku
Pečete chléb, ale najednou už není tak krásný, střída je hutná a nebo má velká nepravidelná oka? Potom je správný čas omladit kvásek, protože už nepra... číst celé
Založení kvásku na domácí pečení
17.05.2020 Pečení
Založení kvásku na domácí pečení
Jak zužitkovat plně střížovskou mouku? :-) číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit, ale věříme, že vás nebudeme obtěžovat. ;-)

 Sledujte nás a sdílejte vaše fotky  pod hashtagem #farmarskebedynkyjihlava 

Proč nakupovat u nás?
  • Nabízené boží máme skladem
  • Expedujeme do 24 hodin
  • Využíváme výdejní místa Zásilkovny a Uloženky
  • Na adresu vám doručí balík PPL
  • Umíme i nadrozměrné zásilky

 

Kde nás najdete?

Výdejní místo objednávek:

HT EXTRA showroom a servis                   
Znojemská 5748/100
58601 Jihlava

 

Kontakty
Logo
Simona Zemanová
Po-Pá, 9-16hod
2020 © FARMÁŘSKÉ BEDÝNKY JIHLAVA, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.