Jste u nás spokojení nebo byste něco zlepšili? Klidně nám napište zprávu nebo mail. :) S.

Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
25.01.2021
Jsme Dobrým andělem!
Psal se listopad 2017 a já se na popud pár situací rozhodla stát Dobrým andělem.    Díky Andělskému účtu mohu sledovat, komu peníze pomohly a přečís... číst celé
11.12.2020
Vánoční provoz
Vážení zákazníci, provoz našeho eshopu o vánočních svátcích bude následující:   PŘÍJEM OBJEDNÁVEK:   do 20. 12. 2020EXPEDICE ZBOŽÍ:            do... číst celé
17.06.2020
Soutěž!
Na našem Instagramu byla právě spuštěna soutěž. ;-) Potrvá do 30.6.2020, tak mrkněte. Krásný den.  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
14.07.2020
Místo chlebů disk alias čas na omlazení kvásku
Pečete chléb, ale najednou už není tak krásný, střída je hutná a nebo má velká nepravidelná oka? Potom je správný čas omladit kvásek, protože už nepra... číst celé
17.05.2020
Založení kvásku na domácí pečení
Jak zužitkovat plně střížovskou mouku? :-) číst celé
Zobrazit všechny články
BEDÝNKOVINY DO EMAILU

Buďte první, kdo se dozví o novinkách a slevách z našeho krámku. 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Místo chlebů disk alias čas na omlazení kvásku
14.07.2020
Místo chlebů disk alias čas na omlazení kvásku
Pečete chléb, ale najednou už není tak krásný, střída je hutná a nebo má velká nepravidelná oka? Potom je správný čas omladit kvásek, protože už nepra... číst celé
Založení kvásku na domácí pečení
17.05.2020
Založení kvásku na domácí pečení
Jak zužitkovat plně střížovskou mouku? :-) číst celé
BEDÝNKOVINY DO EMAILU
Buďte první, kdo se dozví o novinkách a slevách z našeho krámku. 

 Sledujte nás a sdílejte vaše fotky

 pod hashtagem #farmarskebedynkyjihlava 

 

Proč nakupovat u nás?
  • Nabízené zboží máme skladem
  • Expedujeme všední dny do 24 hodin od zaplacení
  • Na adresu Vám doručí balík PPL nebo ČP
  • Umíme i nadrozměrné zásilky
  • Doprava zdarma při nákupu nad 3500,-

 

Kde nás najdete?

Výdejní místo objednávek po avizaci:

HT EXTRA showroom a servis                   
Znojemská 5748/100
58601 Jihlava

 

Kontakty
Simona Zemanová
Po-Pá, 9-16hod
2020-2021 © FARMÁŘSKÉ BEDÝNKY JIHLAVA, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.